Pagina's

dinsdag 7 mei 2013

Nieuwe CD met klassiekers ...als u het wil?


Camadou, is niet alleen de naam van haar eerste CD, maar tevens de naam waaronder de regionale singer-songwriter Carole Marie Doucet regelmatig optreedt. Na het succes van haar eerste CD met Franse chansons en Engels repertoire, is het de beurt aan de volgende. En daar kunt u als muziekliefhebber op een speciale manier aan deelnemen.

Onder de huid
De van origine Canadese heeft na veel omzwervingen over de wereld uiteindelijk haar plek in Nederland gevonden. Het afgelopen decennium trok ze met haar begeleiding door het land, en vertolkten zij als multitalige zangeres met gemak levensliederen uit diverse culturen. Voor- en tegenspoed brengt ze verhalend in het voetlicht. In de taal van het hart – muziek, voor iedereen verstaanbaar. Een herkenbaar geluid waar ze samen met haar muzikanten subtiel mee onder de huid weet te kruipen.

Op de website is te zien waar en wanneer u van haar muziek kunt genieten. Eerder kan natuurlijk ook door haar eerste CD te bestellen.

Vaak krijgt Carole verzoeknummers en zingt ze met liefde tijdens optredens covers van Brel, Piaf of Barbara. Klassiekers als 'Paris s' éveille' doen je wanen dat je met je Deux Chevaux onder de Eiffeltoren of in een veld vol lavendel staat. Dierbare nummers die je keer op keer wil horen. Deze klassiekers wil zij nu op CD gaan uitbrengen. 

Tweede CD
Het uitbrengen van een professionele CD is een project waar heel wat bij komt kijken. Voor de productie van de schijfjes en hoesjes, huur studio en technici en allerlei bijkomende kosten lopen al snel op naar 6.000. Om dit te kunnen realiseren gaat Carole dit heel modern met Crowdfunding aanpakken.

Het werkt als volgt:
1) U meldt zich als belangstellende via de mail: info@camadou.nl 2) Stort een sponsorbijdrage van minimaal (meer mag natuurlijk ook) € 25,- en 3) u ontvangt als eerste de gesigneerde CD en een uitnodiging voor de presentatie. In de tussentijd wordt u over de stand van zaken op de hoogte gehouden. Bij te weinig belangstelling wordt het bedrag teruggestort. 

Het project loopt al en we kunnen melden dat de teller al op: 50% staat. We gaan er dan ook vanuit dat we elkaar na de zomer bij de presentatie zien. Dus stap in en doe mee en haal deze op voorhand prachtige CD binnen.

Bijvoorbaat dank en muzikale groet,
Camadou


Geen opmerkingen:

Een reactie posten