Pagina's

zaterdag 9 juli 2011

Geen hoopSantpoort-Noord – Een onverlet heeft in het holst van de nacht, hoogstwaarschijnlijk na de tweede ronde van de burgerwacht en de uitlaatdienst, in het grasveldje van de Burgemeester Weertsplantsoen in Santpoort-Noord allerlei mysterieuze bordjes geplaatst. 

'Geen hoop' luid de tekst, ...is dit het dan, ondanks het mooi laaghangende zonlicht die schaduwen ver vooruit werpt. Is het apocalyptische einde nabij? Natuurlijk is er wel hoop, er is altijd hoop, al was het maar van die twee kalfshoge Ierse Wolfshonden, die het dorp rijk is. Het grasveldje is geen officieel uitlaatgebied en het ligt er dan ook doorgaans redelijk strak en schoon bij. Het lommerrijke dorp heeft dan ook rondom meer dan voldoende ruimte om met de hond te kuieren.

Maar ondanks dat is er blijkbaar een hartenkreet, een verbod ...of eerder een verzoek. Want wat blijkt, over een paar weken trekt het Dorpsfeest weer van leer en wordt er hier door de jeugd hartgrondig om de eer tegen ballen geschopt. Zeker niet de laatste maar de 30e editie van het Straten voetbal toernooi is alweer aanstaande.Geen opmerkingen:

Een reactie posten